Утрински и попладневни ЈОГА часови * Relax Kids работилници за деца

САКАМЈОГА ЧАСОВИ ✨Групни часови по хата, јин, трансформативна и office јога ✨ СакамЈога е основана во 2006 година. Индивидуалните и групни часови по хата јога се дел од редовната програма уште од нејзините почетоци, а од 2015 година во нејзината програма се вклучени и правците јин јога и трансформативна јога. Од 2013 година СакамЈога е … Продолжи со читање Утрински и попладневни ЈОГА часови * Relax Kids работилници за деца

Почетни часови по хата јога * Галерија

    {photo by Ana Pejcinova}

Почетни часови по јога – Септемвриски уписи

{секој ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК од 18.15 до 19.30 во Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33, 1000 Скопје} Раздвижете го телото, зашто  телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот! Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите на Вашите прашања! Вложете во себе радост, здравје и позитивна енергија! … Продолжи со читање Почетни часови по јога – Септемвриски уписи

Утринско вежбање јога во Градски парк

30 мај - 10.30-11.45 (ПОТВРЕДЕТЕ ГО ВАШЕТО ПРИСУСТВО НА raduvajse@gmail.com) СакамЈога вежби за секого, опуштање, релаксација, дишење со полни гради, медитација. И многу повеќе... Дружба во која времето запира, срцето се отвора, дружба во која започнувате да кажувате една поинаква приказна. Повелете! Понесете си простирка, празен стомак, удобна облека и позитивно расположение! 🙂 raduvajse.wordpress.com  * … Продолжи со читање Утринско вежбање јога во Градски парк

Почетни часови по јога – Февруарски уписи

 Раздвижете го телото, зашто само телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот! Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите на Вашите прашања! Внесете во себе радост, здравје и позитивна енергија! {вторник и четврток, 20.45 -22.00, Фитнес Центар Титаниум, ул.Рузвелтова бр.19,} СакамЈога часови {прочитај повеќе} СакамЈога галерија … Продолжи со читање Почетни часови по јога – Февруарски уписи