Онлајн СакамЈога бесплатни часови

  ✨ СакамЈога/ILikeYoga бесплатни онлајн јога часови преку вашиот телефон, таблет, смартфон. 💛 Придружете ни се на басплатните јога часови во виртуелната СакамЈога училница секоја сабота од 10:00-11:15h. ✨ Многу е важно да се продолжи со редовната јога пракса како за физичка, така и за ментална снага и рамнотежа. 💛 Пронајдете место во вашиот дом … Продолжи со читање Онлајн СакамЈога бесплатни часови