I am the Source: I Create My Reality

I am the Source: I Create My Reality (Meditation by Orin and DaBen) I relax my body as I breathe in, sending the light of relaxation to every part of my body. I adjust my posture so that I feel relaxed and comfortable. I quiet my emotions. I breathe in serenity and peace. I release … Продолжи со читање I am the Source: I Create My Reality

ОЧЕКУВАЈТЕ да Ви се случат убави нешта!

Кога нашите очекувања ќе ги насочиме кон резултатите кои ги посакуваме, чуда се случуваат!  Да дозволиме настаните да се одвиваат и да очекуваме позитивни одговори на нашите прашања! Да го замислиме посакуваниот резултат како тој веќе да се остварил, да го помирисаме, допреме, вкусиме... И кога нема да ни биде толку лесно да се свртиме … Продолжи со читање ОЧЕКУВАЈТЕ да Ви се случат убави нешта!