Радувај се! инспирација

Благодарна сум за сопствениот живот! Го гледам убавото во него!              

Desire, Ask, Believe, Receive

    ♥ At SINO Center, http://www.sino.mk ♥ Photo: http://www.facebook.com/Spasevskab/

Spring Cleaning

  This is a good time of year to make way for new and more positive experiences to enter your life. Help this occur this by clearing all your closets, both literal and mental, and give to others or back to the Universe all that does not add to the higher quality of your life … Продолжи со читање Spring Cleaning

Создавање Радост

Радоста во нашите животи се раѓа кога нашите енергија и фокус се насочени на позитивното околу нас. Радоста во нашите животи се раѓа кога сме благодарни за сите убави нешта кои го исполнуваат нашето постоење. Преку размислување или запишување на следниве аспекти ја зголемуваме радоста во нас и околу нас: + ги ценам следниве мои … Продолжи со читање Создавање Радост

Со јога – до подобро расположение

Она што го прави нашиот живот величествен е чувството на целосност или Едност. Се чувствуваме комплетни,  ослободени, мирни, со тишина и спокој зачекорувајќи во сè наредно. Умот е насочен и прецизен и лесно ги наслушнува пораките на срцето. Неговата единствена задача е да ги пренесе тие пораки на површина - ништо повеќе. Може да се … Продолжи со читање Со јога – до подобро расположение