Во Право сме… или не?

Да се биде во право... или не... Во право - не лево, не десно - во Право. Најголемото прашање е: во чие право - мое или нечие туѓо? Многу маски се менуваат за да се биде во туѓото Право. Од страв за љубов, одобрување, статус, сигурност, титула... А каде е моето Право? Кои се моите … Продолжи со читање Во Право сме… или не?

Следете го сопственото Срце!!!

Чујте си го сопственото Срце, наслушнете што Ви зборува. Можеби не е лесно, можеби е потребно да се потрудите... Каков е ритамот на Вашето Срце? Каква песна пее Вашето Срце? Чујте го неговиот ритам низ целото тело, толку многу стишете го умот... Затворете ги очите и нека исчезнат сите надворешни стимулации - погледнете внатре, во … Продолжи со читање Следете го сопственото Срце!!!

За препознавањето… {на сродните души}

...очите и умот можат да излажат, но емоциите и интуицијата НЕ!

Be-U

Be yourself, be your own feelings. Be wild, be young, be free. Be fresh and beautiful. Be sweet and sensual. Be your dreams. Just Be-U! (B.U. Eau de Toilette's Wisdom :))

Love & Flower Power