Утринско вежбање јога во Градски парк {3}

7 Начини како да бидете поблиску до пролетта

Одете во природа, "вистинска природа", онаа недопрената, дивата, спонтаната. Допирајте цвеќиња, лежете на трева, гушкајте дрвја - секојдневно изложувајте се на сонце и дневна светлина. Уредете го Вашиот двор или балкон во "природен фазон": посадете полско цвеќе, многу зеленило, декорирајте со каменчиња и песок. Ќе привлечете многу малечки гости во Ваша близина. Облечете се во … Продолжи со читање 7 Начини како да бидете поблиску до пролетта