Stay close…

STAY CLOSE TO ANYTHING THAT MAKES YOU GLAD YOU'RE ALIVE ~HAFIZ {photo: totalbalance.com}

Негувајте убави чувства

Секојпат кога одбирате да се чувствувате убаво, и покрај тоа што сте критикувани и несфатени, Вие одбирате радост. Секојпат кога одбирате да се чувствувате убаво, Вие создавате слобода во сопствениот живот. Вие сте ослободени од потребата другите да се однесуваат на одреден начин за Вие да бидете среќни. Вие сте ослободени од сопствените очекувања. ~Orin&DaBen

Повисоки Вибрации

Измешајте ги или конзумирајте ги одделно следниве состојки за Повисоки Вибрации: + Бидете присутни во сегашниот миг. Бидете сведоци на она што се случува "сега". Научете техники кои ќе Ве дислоцираат од минатото и иднината и ќе Ве транспортираат во СЕГА. + Пронајдете извори од кои СЕКОЈДНЕВНО ќе црпите инспирација. Книга, природа, музика, танцување, готвење... … Продолжи со читање Повисоки Вибрации

Everyday Life Miracles {Ohrid Lake, Republic of Macedonia}

  {photo:Karolina Jakimovska}