Среќна Нова 2017 година!

  Среќна Нова 2017 година! ...исполнета со многу здравје, љубов и насмевки! од срце, СакамЈога&Радувај се!  

Љубов кон Себе – Љубов кон Другите

Честопати не знаеме да се сакаме себеси. Не знаеме кои акции е потребно да ги преземеме како би можеле да кажеме дека се сакаме себе. Најчесто знаеме што им е потребно на нашите најблиски за да се чувствуваат сакани, но кога станува збор за нас... Сепак, љубовта кон другите е диригирана од љубовта која самите … Продолжи со читање Љубов кон Себе – Љубов кон Другите

Почетни часови по јога {Септемвриски уписи}I

 ПОТВРДЕТЕ ГО ВАШЕТО ПРИСУСТВО И РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО МЕСТО (*бројот на места е ограничен)   (photo: http://www.iskconwales.org.uk/hatha-yoga/)

Be-U

Be yourself, be your own feelings. Be wild, be young, be free. Be fresh and beautiful. Be sweet and sensual. Be your dreams. Just Be-U! (B.U. Eau de Toilette's Wisdom :))

Релаксирајте се со јога

Се' повеќе се зборува за јога и се' повеќе се зборува за релаксација. Она што останува помеѓу зборовите се времето кое треба да се издвои за да се вежба оваа древна дисциплина, како и расеаноста и душевниот немир кои стануваат дел од модерното живеење. Во забрзаното и со стрес исполнето секојдневие воопшто не лесно да се … Продолжи со читање Релаксирајте се со јога