Be-U

Be yourself, be your own feelings. Be wild, be young, be free. Be fresh and beautiful. Be sweet and sensual. Be your dreams. Just Be-U! (B.U. Eau de Toilette's Wisdom :))

Релаксирајте се со јога

Се' повеќе се зборува за јога и се' повеќе се зборува за релаксација. Она што останува помеѓу зборовите се времето кое треба да се издвои за да се вежба оваа древна дисциплина, како и расеаноста и душевниот немир кои стануваат дел од модерното живеење. Во забрзаното и со стрес исполнето секојдневие воопшто не лесно да се … Продолжи со читање Релаксирајте се со јога

Health is the greatest gift…

Health is the greatest gift, Contentment the greatest wealth, Faithfulness the greatest relationship. - Buddha

Yoga is your natural state