Знаете ли што сакате?

  Во центарот на Вашето битие лежи одговорот; Вие ЗНАЕТЕ кои сте и Вие знаете што сакате. - Lao Tzu     Бидете ИСКРЕНИ со себе и откријте што навистина сакате. Запомнете. ВИЕ точно знаете што сакате, не другите - ВИЕ! Преземете АКЦИИ кои се во согласност со Вашите желби и потреби. Oбидете се да … Продолжи со читање Знаете ли што сакате?