Нашите мисли ја креираат нашата иднина

Со секоја мисла што ја мислиме и со секој збор што го кажуваме ја создаваме, креираме нашата иднина. Нашите мисли и зборови се претвораат во наши искуства. Со мислите, зборовите сликаме на платното на нашиот живот. Ние креираме! Сето ова е едноставно - но не е лесно да го прифатиме овој факт. Кога ќе станеме … Продолжи со читање Нашите мисли ја креираат нашата иднина