Креирајте го сопственото време

Интересна, воедно и не-толку-едноставна тема за размислување и споделување. Кога станува збор за "времето" најчесто го немаме, или најчесто не е онакво како што посакуваме - секогаш е во расчекор со нашите потреби и очекувања. Но како и да е, времето како конвенција, како договор помеѓу нас луѓето - си постои! Покрај она "договореното време" … Продолжи со читање Креирајте го сопственото време