Какво чудо ќе ми се случи денес?

Какво чудо ќе ми се случи денес? Поставете си го на себе ова прашање веднаш штом ќе станете и започнувајте го со ова прашање секој свој ден. Подгответе се првиот одговор да ви биде отприлика ваков: "Kакво е тоа чудо, обичен рутински ден!". Меѓутоа, доколку не отстапувате од тоа секое утро да си го поставувате … Продолжи со читање Какво чудо ќе ми се случи денес?

I relax and enjoy Life…

{photo: wide-wallpapers.net}

И пред се’…