Примери за позитивни и негативни ментални ставови

Позитивни ставови за себеси и за светот: Јас можам да го направам "тоа" Сигурно ќе успеам Мене ми е лесно со луѓето Кога сум концентриран/а можам многу да направам Луѓето ме сакаат Зрачам позитивно Луѓето се добри Секој е креатор на сопствената среќа Грешките се можност нешто да се научи Забавно е да се учи … Продолжи со читање Примери за позитивни и негативни ментални ставови