Радувај се! инспирација

Благодарна сум за сопствениот живот! Го гледам убавото во него!              

I am the Source: I Create My Reality

I am the Source: I Create My Reality (Meditation by Orin and DaBen) I relax my body as I breathe in, sending the light of relaxation to every part of my body. I adjust my posture so that I feel relaxed and comfortable. I quiet my emotions. I breathe in serenity and peace. I release … Продолжи со читање I am the Source: I Create My Reality

Choosing Your Reality: Creating Probable Futures

Choosing Your Reality: Creating Probable Futures Meditation by Orin and DaBen With each breath in, I affirm that I am the creator of my life and circumstances. I picture myself at the helm of a ship. The water is calm. The sun is beautiful and the water sparkles. I can see for all directions. I … Продолжи со читање Choosing Your Reality: Creating Probable Futures

Бидете ОВДЕ!

Застанете! Затворете ги очите. Длабоко вдишете, и полека издишете. Започнете да се поздравувате со мислите, со претставите, со перцепциите... Продолжете со дишење. Осетете го просторот во градите. Бидете свесни за секое вдишување и издишување. Една врата се затвора, а друга се подотвора. Кажете им збогум на едни, поздравете се со други. Слезете во градите, не … Продолжи со читање Бидете ОВДЕ!