Интегритет

Се договоривме, прифатив, но, не мислев така, уште повеќе, не чувствував така. Тегови на нозеве, не можам да се движам, немам сила, немам енергија. Се прашувам: Што се случи?!   {poem: Karolina Jakimovska, photo: shop.pommenyc.com}

Станете посилни и посамоуверени

Испробајте некои од следниве начини за зголемување на Вашата сила и уверете се во нивната ефикасност. Престанете да се жалите. Размислете за ситуациите кои ги нарекувате "проблеми", и проверете ја Вашата способност за преувеличување на истите. Променете. Доколку нешто не Ви се допаѓа, променете го. Она што го игнорираме продолжува да расне. Менувајте чекор по … Продолжи со читање Станете посилни и посамоуверени