Среќна Нова 2017 година!

  Среќна Нова 2017 година! ...исполнета со многу здравје, љубов и насмевки! од срце, СакамЈога&Радувај се!  

Претпладневно вежбање јога во Градски парк

    21 јуни – 10.00-11.15 СакамЈога вежби за секого, опуштање, релаксација, дишење со полни гради, медитација. И многу повеќе… Дружба во која времето запира, срцето се отвора, дружба во која започнувате да кажувате една поинаква приказна. Повелете! Понесете си простирка, празен стомак, удобна облека и позитивно расположение! 🙂 raduvajse.wordpress.com  * Зборното место за часовите … Продолжи со читање Претпладневно вежбање јога во Градски парк

Многу насмевки и ентузијазам! I Love Blogging…

 

Моќта на “да се биде задоволен”

Да се биде задоволен е прекрасно чувство. Но како да се стигне до таму? Како да се биде задоволен? Не е секогаш лесно да се постигне баланс помеѓу бескрајните желби и она што го имаме во моментот. Еве неколку работи кои можат да го подобрат чувството на задоволство: Присетете се на убавите нешта во Вашиот … Продолжи со читање Моќта на “да се биде задоволен”