Soul Love

Soul Love Meditation by Orin and DaBen As I breathe in, I relax my body. I imagine a golden light coming down through the top of my head, filling my body with light. This light moves down through my body and out through my feet into the earth. As it moves through my body, old … Продолжи со читање Soul Love

Love is in the air

Позитивни афирмации

Квалитетот на нашиот живот е детерминиран од три нешта: како се доживуваме себе си, колку сме среќни и на кое ниво е нашата самодоверба. Нашиот ум е како градина, доколку не посадиме цвеќиња и доколку не се грижиме добро за нив - ќе никне плевел. Повторувањето на позитивни афирмации повеќепати во текот на денот ја … Продолжи со читање Позитивни афирмации

Позитивна Енергија

"Она што ќе го посееш тоа и ќе го пожнееш." Не може да биде поинаку. Не може да посееме жито, а да никне јачмен. Не може да бидеме нерасположени и непријатни и да имаме позитивни искуства. Едноставно, едното со другото не оди. Ако исцедиме лимон, она што од него ќе излезе ќе биде лимонов сок … Продолжи со читање Позитивна Енергија