Негувајте убави чувства

Секојпат кога одбирате да се чувствувате убаво, и покрај тоа што сте критикувани и несфатени, Вие одбирате радост. Секојпат кога одбирате да се чувствувате убаво, Вие создавате слобода во сопствениот живот. Вие сте ослободени од потребата другите да се однесуваат на одреден начин за Вие да бидете среќни. Вие сте ослободени од сопствените очекувања. ~Orin&DaBen