Негувајте убави чувства

Секојпат кога одбирате да се чувствувате убаво, и покрај тоа што сте критикувани и несфатени, Вие одбирате радост. Секојпат кога одбирате да се чувствувате убаво, Вие создавате слобода во сопствениот живот. Вие сте ослободени од потребата другите да се однесуваат на одреден начин за Вие да бидете среќни. Вие сте ослободени од сопствените очекувања. ~Orin&DaBen

You&Yourself

  "Every single statement you make about yourself, to a friend or even to yourself, becomes a truth. You project energy every moment. If you want a better future, speak of it, picture it, say it to others. Only you can create for yourself what you want. It is the greatest power, honor, and gift … Продолжи со читање You&Yourself