Едукација Холистички Коуч ЛЕНС , Борско Езеро, Бор, Србија

 

Претпладневно вежбање јога во Градски парк

    21 јуни – 10.00-11.15 СакамЈога вежби за секого, опуштање, релаксација, дишење со полни гради, медитација. И многу повеќе… Дружба во која времето запира, срцето се отвора, дружба во која започнувате да кажувате една поинаква приказна. Повелете! Понесете си простирка, празен стомак, удобна облека и позитивно расположение! 🙂 raduvajse.wordpress.com  * Зборното место за часовите … Продолжи со читање Претпладневно вежбање јога во Градски парк

Убаво поминато “јога претпладне”

Truth is a Pathless Land

  ...That is why it is very important not to follow anybody, not to have one particular teacher, but to learn from the river, from the flowers, the trees, from the woman who carries a burden, from the members of your family and from your own thoughts. This is an education which nobody can give … Продолжи со читање Truth is a Pathless Land

Love&Beauty All Around! Thank You!

 {photo: etsy.com}