Spring Cleaning

  This is a good time of year to make way for new and more positive experiences to enter your life. Help this occur this by clearing all your closets, both literal and mental, and give to others or back to the Universe all that does not add to the higher quality of your life … Продолжи со читање Spring Cleaning

7 Начини како да бидете поблиску до пролетта

Одете во природа, "вистинска природа", онаа недопрената, дивата, спонтаната. Допирајте цвеќиња, лежете на трева, гушкајте дрвја - секојдневно изложувајте се на сонце и дневна светлина. Уредете го Вашиот двор или балкон во "природен фазон": посадете полско цвеќе, многу зеленило, декорирајте со каменчиња и песок. Ќе привлечете многу малечки гости во Ваша близина. Облечете се во … Продолжи со читање 7 Начини како да бидете поблиску до пролетта