Опуштање за деца

Истражувањата покажуваат дека полната месечина може да влијае на сонот и однесувањето кај децата. 💫 Прочитајте го следниов текст на вашето дете вечерва за да ги смирите неговиот немир и хиперактивност и да поттикнете добар сон 💫 "Затвори ги очите и биди многу мирен/мирна. Вдишувај и издишувај полека. Вдиши и издиши докрај. Замисли дека лежиш … Продолжи со читање Опуштање за деца

Онлајн СакамЈога месечна медитација

🌸 "Ослободување на телото од старите верувања", онлајн медитација со вежби за дишење 🌸 🌸 Како ќе се чувствува нашето тело кога повеќе нема да се "држиме" за старите верувања? Развивањето на свесност за нашите мисли и убедувања - како и нивно отпуштање - може да биде неверојатно ослободувачко искуство. 🌸 🌸 За да присуствувате … Продолжи со читање Онлајн СакамЈога месечна медитација

Новогодишни Relax Kids работилници за деца

☃️ Recipe for a Happy Christmas ☃️ 🎄 Take a dollop of love, a sprinkle of magic, a splash of laughter and a teaspoon of kindness. Make a wish for yourself, for someone you love and one for the world. 🎄 Merry Christmas and a Happy New Year from our Relax Kids little Snowmen!!!

Опуштеноста започнува во твојот ум

Опуштеноста започнува во вашиот ум... Визуелизирајте како сте на некое од овие места за да генерирате повеќе *алфа мозочни бранови. *карактеристични при состојби на релаксираност, опуштеност, нефокусирано внимание, опуштена прошетка во природа, креативност

Relax Kids работилници за деца од 7 до 11 години

🌟 Работилници кои ќе му помогнат на Вашето дете да се чувствува смирено и исполнето со самодоверба со започнување на учебната година! 💫 Relax Kids работилници за деца од 7 до 11 години! 🪁 Работилниците ќе се одвиваат ОНЛАЈН, еднаш неделно (секој петок од 17:20 - 18:20h, почеток, 17 септември 2021 година). 🎠 Relax Kids … Продолжи со читање Relax Kids работилници за деца од 7 до 11 години