Станете посилни и посамоуверени

Испробајте некои од следниве начини за зголемување на Вашата сила и уверете се во нивната ефикасност. Престанете да се жалите. Размислете за ситуациите кои ги нарекувате "проблеми", и проверете ја Вашата способност за преувеличување на истите. Променете. Доколку нешто не Ви се допаѓа, променете го. Она што го игнорираме продолжува да расне. Менувајте чекор по … Продолжи со читање Станете посилни и посамоуверени