Почетни часови по хата јога – септемвриски уписи

{секој ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК од 18.30 до 19.45, почетен час 15-ти септември, во Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33 (во близина на ОУ Ј.Х. Песталоци), 1 000 Скопје} Раздвижете го телото, зашто телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот! Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите … Продолжи со читање Почетни часови по хата јога – септемвриски уписи

Почетни часови по јога {Септемвриски уписи}

*ТЕРМИНОТ ЗА ЧАСОВИТЕ Е ПОМЕСТЕН (ВТОРНИК И ЧЕТВРТОК, 20:45-22:00) ПОТВРДЕТЕ ГО ВАШЕТО ПРИСУСТВО И РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО МЕСТО (*бројот на места е ограничен)