The joy of waiting

When you were young, you loved to dream and let go of dreams. Either way, you dwelled in the Now. When you got older, you started to take your dreams and goals way too seriously, and your happiness became bound up with the future, and the destination became more important than the journey. Dream about … Продолжи со читање The joy of waiting

И пред се’…

Остварете ги своите соништа

  Кристално јасната претстава за тоа како ќе биде кога ќе се достигне одредена цел е огромен извор на енергија. Наизглед, без многу мака, во состојба сме да постигнеме фасцинантни, високо поставени цели. Ова е тајна на многу големи, постигнати успеси. Четири најважни фактори за успех: јасни цели - кога точно знаете што сакате, тогаш … Продолжи со читање Остварете ги своите соништа