Февруарски уписи – часови по хата јога

{секој ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК од 18.15 до 19.30 во Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33 (во близина на ОУ Ј.Х. Песталоци), 1000 Скопје} Раздвижете го телото, зашто телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот! Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите на Вашите прашања! Вложете во … Продолжи со читање Февруарски уписи – часови по хата јога