10 прашања за успешна 2022 година

10 прашања што треба да си ги поставите за 2022 година да ви биде успешна година! Ви нудиме низа прашања, а доколку ги одговорите, тогаш 2022 година ќе биде среќна за вас и богата со незаборавни настани, верувајте. Опуштете се и почнете да си ги поставувате овие прашања: 1. Што сакам да направам за прв … Продолжи со читање 10 прашања за успешна 2022 година

Are You a Lift or Drag Force?

  In our lives, the people around us lift us up, or they drag us down. I see this in my life: my life contains many people, and I’m lucky enough to have surrounded myself with people who mostly provide lift. They inspire me, hold me accountable, find happiness for my successes, lend a hand … Продолжи со читање Are You a Lift or Drag Force?

Што и да правите – внесете љубов и позитивни ставови (Афирмации според Лујза Хеј)

Јас вредам. Јас заслужувам убави искуства. Јас се сакам себе. Си дозволувам себеси да бидам исполнет/а. Ми се открива сè што сакам да знам. Сè што ми треба ми доаѓа во совршен склад време-место. Животот е радост и е полн со љубов. Сакам, заслужувам љубов и сум сакан/а. Здрав/а сум и полн/а со енергија. Напредувам … Продолжи со читање Што и да правите – внесете љубов и позитивни ставови (Афирмации според Лујза Хеј)

Негување Радост

Мислете на големи нешта, верувајте дека ги заслужувате, постојано наоѓајте причини да бидете среќни, радувајте се на туѓите успеси, сакајте ги Вашите сметки, работете работа која длабоко Ве исполнува, угодувајте си и започнете да го прифаќате фактот дека секогаш го заслужувате најдоброто.