Personal Growth

I open to receive all the gifts the universe has for me. I am ready to expand my consciousness, connect with my higher self, and unfold my potential. I now sit as if I am my higher self. My breath flows through me, lifting me higher. My posture is erect. I feel confident and serene. … Продолжи со читање Personal Growth

Вистинскиот Учител секогаш останува Вистински Учител/Славење на Филозофијата и Љубовта кон Мудроста

Едноставно, човек се раѓа со љубов кон филозофијата. Кога ученикот е спремен, се појавува Учителот. Мојот се појави во вистинско време! Ја имав честа и среќата да имам прекрасна Учителка која ми ја покажа вратата, и имав среќа што имав храброст и љубопитност што влегов низ вратата и се запознав со Многу. И не бев … Продолжи со читање Вистинскиот Учител секогаш останува Вистински Учител/Славење на Филозофијата и Љубовта кон Мудроста