Утринско вежбање јога во Градски парк

30 мај - 10.30-11.45 (ПОТВРЕДЕТЕ ГО ВАШЕТО ПРИСУСТВО НА raduvajse@gmail.com) СакамЈога вежби за секого, опуштање, релаксација, дишење со полни гради, медитација. И многу повеќе... Дружба во која времето запира, срцето се отвора, дружба во која започнувате да кажувате една поинаква приказна. Повелете! Понесете си простирка, празен стомак, удобна облека и позитивно расположение! 🙂 raduvajse.wordpress.com  * … Продолжи со читање Утринско вежбање јога во Градски парк

Утринско вежбање јога во Градски парк

СакамЈога вежби за секого, опуштање, релаксација, дишење со полни гради, медитација. И многу повеќе... Дружба во која времето запира, срцето се отвора, дружба во која започнувате да кажувате една поинаква приказна. Повелете! Понесете си простирка, празен стомак, удобна облека и позитивно расположение! 🙂 ПОТВРДЕТЕ ГО ВАШЕТО ПРИСУСТВО НА 075 510 452