Почетни часови по хата јога – септемвриски уписи

{секој ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК од 18.30 до 19.45, почетен час 15-ти септември, во Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33 (во близина на ОУ Ј.Х. Песталоци), 1 000 Скопје} Раздвижете го телото, зашто телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот! Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите … Продолжи со читање Почетни часови по хата јога – септемвриски уписи

Утринско вежбање јога во Градски парк

  12 јуни, недела - 10.00-11.15 СакамЈога вежби за раздвижување, релаксација, дишење со полни гради, медитација. И многу повеќе... Дружба во која времето запира, срцето се отвора, дружба во која започнувате да кажувате една поинаква приказна. Повелете! Понесете си простирка, празен стомак, удобна облека и позитивно расположение! 🙂 (raduvajse.wordpress.com)   * Зборното место за часовите … Продолжи со читање Утринско вежбање јога во Градски парк

СакамЈога часови – март 2016

  * STRENGTHEN.ENERGIZE.RENEW.SOFTEN.SMILE.DIG DEEP.BE HAPPY.EMBRACE YOURSELF.REINVENT YOURSELF * by Barbara S. Photography

Февруарски уписи -хата јога часови

ФЕВРУАРСКИ УПИСИ - ХАТА ЈОГА ЧАСОВИ вторник * четврток * 18.15 - 19.30, Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33 (во близина на ОУ Ј.Х. Песталоци), Скопје  STRENGTHEN. ENERGIZE. RENEW инфо: raduvajse@gmail.com photo: http://www.yoganonymous.com

Февруарски уписи – часови по хата јога

{секој ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК од 18.15 до 19.30 во Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33 (во близина на ОУ Ј.Х. Песталоци), 1000 Скопје} Раздвижете го телото, зашто телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот! Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите на Вашите прашања! Вложете во … Продолжи со читање Февруарски уписи – часови по хата јога