Како да ги смениме работите кои не ни се допаѓаат?

“Кога нашиот светоглед ќе се промени тогаш и нештата кои ги гледаме ќе се сменат” – Wayne W. Dyer

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s