Програми за возрасни

Just Relax – програми за возрасни

✨ Стратегии за релаксација кои ќе Ви помогнат да создадете и одржите позитивен начин на размислување.

✨ Забавни и пријатни сесии за релаксација кои вклучуваат нежни движења, игри за “кршење на мразот”, едноставни истегнувања, самомасажа, вежби за дишење, позитивни афирмации, релаксација, свесно внимание и визуелизации.

✨ Научете нови вештини за управување со анксиозноста и стресот. Научете едноставни вежби кои ќе ви помогнат да се чувствувате посмирени и опуштени. Научете алатки кои ќе ви помогнат да се чувствувате поспособни да се справите со секојдневните предизвици.

✨ Практикувањето на релаксација може да помогне да се релаксираат мускулите и да се намали крвниот притисок, да се намали несоницата, да се зголеми енергијата и да се подобри спиењето, како и да се зголемат чувствата на смиреност и самодоверба.

✨ За детални информации во врска со работилниците контактирајте нѐ на raduvajse@gmail.com.