Контакт

 

 

За повеќе информации во врска со активностите на Радувај се! Ве молиме пополнете ја контактната форма

Радувај се! Lifestyle&Coaching

 

mail:

raduvajse@gmail.com

 

web:

raduvajse.com (Macedonian version)

rejoicecoaching.weebly.com (English version)

 

facebook:

fb: www.facebook.com/Raduvajse

fb: www.facebook.com/SakamYoga 

fb: http://www.facebook.com/RainbowRelaxKidsSkopje

 

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s