Претпладневно вежбање јога во Градски парк

 

 

21 јуни – 10.00-11.15

СакамЈога вежби за секого, опуштање, релаксација, дишење со полни гради, медитација.

И многу повеќе…

Дружба во која времето запира, срцето се отвора, дружба во која започнувате да кажувате една поинаква приказна.

Повелете!

Понесете си простирка, празен стомак, удобна облека и позитивно расположение! 🙂

raduvajse.wordpress.com

 * Зборното место за часовите од Утринското вежбање јога во Градски парк (недела, 21 јуни) е Ѕиданата чешма со натстрешница (во Стариот дел на паркот, на тумбата, позади АБЦ).Ве молиме бидете присутни во 09.45 како би можеле навремено да започнеме со часот.Понесете си простирка, (соодветна на времето) удобна облека, (два часа пред вежбање) празен стомак, вежбаме без обувки и се разбира, понесете ентузијазам и љубопитност..*

НАПОМЕНА

Часот ќе биде одржан во зависност од временските услови

(ВЕ МОЛИМЕ ПОТВРЕДЕТЕ ГО ВАШЕТО ПРИСУСТВО НА raduvajse@gmail.com)

 

Напишете коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s